Sekcija gostincev in živilcev v okviru Območne obrtno-podjetniške zbornice Sežana vabi v okviru Festivala Brkinske sadne ceste na
Marketinška delavnico »Tehnike trženja v gastronomiji s kreativnimi pristopi izpod rok Chefa Emanuela Scarella«
v ponedeljek, 28.9.2015 s pričetkom ob 14.00 uri
Gostilna MAHORČIČ, Rodik 51, Kozina.
Delavnico bodo vodili:
- Giovanni Castellani iz podjetja Castellani s.r.l. iz Milj / Trsta,
- Chef Emanuele Scarello iz Udin, 2 michelinovi zvezdici,
- Ksenija in Martin Mahorčič iz Gostilne Mahorčič, Rodik.
Delavnica je sestavljena iz teoretičnega in praktičnega dela in bo zajemala predstavitev: -Dodana vrednost komuniciranja v gostinstvu, -Raziskovanje, ustvarjanje in razumevanje dodane vrednosti, -Kako argumentirati in uporabiti ključne besede za povečanje prodaje? -Pomen dobrega servisa v gostinstvu, -Kako povečati svojo prepoznavnost?
Delavnica bo obogatena s konkretnimi primeri izpod rok Chefa Emanuela Scarella, ki bo z uporabo lokalnih sestavin in uporabo kreativnih tehnik kuhanja odpiral nove dimenzije. Cena za udeležbo na delavnici znaša 70,00 € brez DDV. Za člane Območne obrtno-podjetniške zbornice Sežana in njihove zaposlene znaša cena 20,00 € brez DDV. Za ostale člane Območnih obrtno-podjetniških zbornic in njihove zaposlene znaša cena 40,00 € brez DDV. Prijave zbiramo na OOZ Sežana preko spletne prijavnice www.ozs.si/Dogodki.aspx do zasedbe prostih mest. Rok prijav: ponedeljek, 21.9.2015.
Za dodatne informacije smo vam na razpolago. Doris Požar Območna obrtno-podjetniška zbornica Sežana Tel.: +386 5 73 00 060 Fax: +386 5 73 42 002 URL: http://www.ooz-sezana.si skype:dorispozar
Več na povezavi |